Συχνές Ερωταπαντήσεις

Κατ’ αρχάς, τα βασικά: Η κάρτα λειτουργεί σε συσκευές που διαθέτουν συνδεσιμότητα τύπου NFC. Η συσκευή πρέπει να είναι ανοιχτή και ξεκλείδωτη. Αυτό είναι ένα προστατευτικό μέτρο, για να μην αποθηκεύονται τα στοιχεία σας τυχαία σε κοντινές συσκευές (πχ. στο λεωφορείο κλπ.). Το πώς διαχειρίζεται η κάθε συσκευή τις πληροφορίες της κάρτας, εξαρτάται καθαρά από τον κατασκευαστή. Σε κάθε περίπτωση, το κινητό τηλέφωνο έχει οδηγίες να δημιουργήσει επαφή με τα στοιχεία σας και να την αποθηκεύσει. Σε ακριβότερα μοντέλα, μπορεί να ζητηθεί συγκατάθεση από τον χρήστη. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, αυτό δεν συμβαίνει.

Και τώρα…

Πόσο κοστίζει;

Η πιο οικονομική κάρτα κοστίζει 50€ ανά τεμάχιο, η τιμή συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ. Για περισσότερες κάρτες ανά παραγγελία, μπορούμε να προσφέρουμε κάποια έκπτωση.

Λειτουργούν οι κάρτες σε όλες τις συσκευές;

Όχι, πρέπει να είναι συσκευή των τελευταίων 2-3 ετών για να είναι συμβατό με τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και να μπορεί να λάβει τα δεδομένα της κάρτας.

Λειτουργεί σε Android και IOS;

Ναι, αλλά στις συσκευές Apple ενδέχεται να μην εμφανίζει όλες τις πληροφορίες. Μοντέλο με μοντέλο έχει διαφορά και εξαρτάται και από πόσα στοιχεία έχει η κάρτα.

Χρειάζεται κάποια εφαρμογή στο κινητό;

Όχι, λειτουργεί αυτόματα

Μπορώ να συμπεριλάβω και φωτογραφία μου ή το λογότυπο της επιχείρισης στα δεδομένα της κάρτας;

Όχι, το αρχείο οποιασδήποτε εικόνας, όσο μικρό και να γίνει, δεν χωράει στην κάρτα. Θα πρέπει ο παραλήπτης να προσθέσει μόνος του μια εικόνα σας στις επαφές του.

Έχει ημερομηνία λήξης (πχ. 1000 χρήσης);

Όχι… είναι για πάντα… αρκεί να μην τη χάσετε

Είναι ασφαλής η χρήση της κάρτας;

Το κύκλωμα NFC που έχει μέσα η κάρτα δεν παράγει βλαβερά για την υγεία κύματα συχνοτήτων και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να βρίσκεται μερικά εκατοστά από το δέκτη για να λειτουργήσει. Ακόμα και όταν την έχετε στη τσέπη σας, είναι παντελώς ακίνδυνη.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένη η κάρτα;

PVC (πλαστικό)

Τι έχει στην πίσω πλευρά;

Συνήθως τυπώνουμε τα στοιχεία σας, σαν να ήταν μια απλή κάρτα, για την περίπτωση που κάποιος δεν έχει συσκευή με τεχνολογία NFC. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε να έχει απλά το ίδιο φόντο με την μπροστινή πλευρά.


Αν έχετε κάποια άλλη απορία σχετικά με το προϊόν, πατήστε εδώ: Επικοινωνία